PRELUCRARE DATE PERSONALE

http://www.dataprotection.ro/

INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELLOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii 677/2001 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, SC Smith&Smith SRL are obligatia de a administra datele personale pe care ni le furnizati in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate. In acest sens SC Smith&Smith SRL este inregistrata sub nr. 732 in Registrul de evidenta al prelucrarilor datelor cu caracter personal. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este acela de identificare a clientului, obligatie legala pentru Smith&Smith.

Pentru initierea/finalizarea ordinului de plata sunteti obligat(a) sa ne furnizati datele de identificare ale dumneavoastra. Refuzul determina imposibilitatea efectuarii operatiunii de plata.

Informatiile inregistrare sunt stocate in baza de date Smith&Smith, in scopul prelucrarii acestora si sunt destinate utilizarii de catre Smith&Smith. Aceste date pot fi comunicate numai urmatoarelor categorii de destinatari: prestatori de servicii de plata- parteneri Smith&Smith-, agentii Smith&Smith, beneficiarului/platitorului unei tranzactii.Datele dumneavoastra vor fi transferate in tarile in care/ din care trimiteti/primiti transferul de bani.

Conform Legii 677/2001 beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei.

Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa datata si semnata catre SC Smith&Smith SRL, str.George Georgescu, nr.10, sector 4, Bucuresti, catre administratorul societatii.

Daca unele din datele dumneavoastra sunt incorecte va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Va rugam sa ne comunicati daca pe viitor doriti sa primiti informatii prin intermediul serviciilor de comunicatii electronice, despre produsele si servicile oferite de Smith&Smith.

Realtii si contact la:

Justitiei 54, Bucuresti, Romania 040131

Telefon:+40 213 318 028

Fax:+40 213 356 151